VK ALL IN ONE Fietsendrager®

Opslag fietsen

Fietsen schadevrij opslaan, vervoeren en afleveren kan nu aanmerkelijk vlotter en voordeliger dankzij de innovatieve VK ALL IN ONE fietsendrager®. Compact stapelbaar en geschikt voor vrijwel alle fietsvarianten.

Opslagproblemen in magazijn of vrachtwagen hoeven niet meer dankzij de. oplossing van de VK ALL IN ONE. Deze slimme drager biedt plaats aan vijf fietsen met een bandbreedte tot 75 mm. Geometrie speelt geen rol, elke fiets is in een handomdraai schadevrij geplaatst.

De constructie maakt het mogelijk met een heftruck gemakkelijk drie VK ALL IN ONE fietsendragers® op elkaar te stapelen. Het resultaat is maar liefst vijftien fietsen op slechts drie vierkante meter. Waar u eerst ruimte tekort kwam, houdt u nu plek over voor nog meer opslag.

Ook in een vrachtwagen kunnen nu meer fietsen mee. Een heftruck kan twee gestapelde VK ALL IN ONE dragers met tien fietsen tegelijk inladen. De hele bevrachting is dus een kwestie van minuten, snel en schadevrij. Hetzelfde geldt voor het lossen. Ook met een pallettruck kan dit met tien fietsen in één laadklepbeweging.

Maximale belasting VK ALL IN ONE: 43,15 kN / 4.400 kg. Prijs 4 buizen Ø 60,3 mm x 3 mm x 130 cm: € 75,00 excl. BTW af fabriek Weert
Maten:200 cm x 150 cm
Gewicht:90 kg