Overige producten

Wordt úw productidee het volgende product voor VK? Bel of mail ons. Samen komen we zeker tot een goede, positieve oplossing.

VK is ook de producent van de VK regenschoenen, VK zadelverzetter, een breed assortiment tweewielerhoezen en de VK prismabril.

VK regenschoenen en VK regenschoenen large

Het zijn transparante laarshoge, kunststof hoezen die over de schoenen heen gaan. Zij zorgen er voor dat bij regen en sneeuw op de fiets of bromfiets de schoenen droog en de voeten warm blijven. Ze wegen slechts 20 gram en zijn geschikt voor schoenmaat 34 t/m 42. € 2,99 incl. 21% btw per paar.
De VK regenschoenen LARGE zijn geschikt voor schoenmaat 42 tot 50. €. 2,99 incl. 21% BTW per paar.

Ze gaan ca. 1,5 jaar mee.

VK zadelverzetter

Met de VK zadelverzetter is het mogelijk het racezadel traploos 40 mm extra naar voren of naar achter te zetten. Een ideale zitpositie komt hiermee voor iedereen binnen bereik. Het product is ideaal in combinatie met een triathlonstuur, bij een te groot of te klein frame en op de MTB. De VK zadelverzetter is gemaakt uit één stuk aluminium met een treksterkte van qB=16 KP/mm2 heeft. Het is een universeel verzetstuk dat tussen de afgebeelde zadelpen en het afgebeelde zadel gemonteerd wordt. De zadelverzetter verlengt de zadelpen met 25 mm. Het product wordt geleverd inclusief bijpassende ring, bout en moer. De VK zadelverzetter voorkomt of verkleint de kans op zadelpijn en rugklachten.
prijs € 30,50 incl. 21% btw

 

VK regenschoenen

VK zadelverzetter